“Is dit de èchte reden van de breuk tussen Marco en Leontine?!”

Vorig jaar in 2021 leek alles koek en ei tussen Marco en Leontine. De romantiek was in de relatie te proeven. Helaas ging het daarna in een rotvaart de ander kant op. Eind 2021 deed een oud-deelnemer van The Voice aangifte tegen Marco wegens misbruik. De aangifte was slechts een van de symptomen van een groot aantal misstanden binnen het programma.

Leontine

Afgelopen mei liet een goede vriend van Marco weten dat hij en Leontien nog nauwelijks contact hadden met elkaar. Leontine kwam zelfs niet eens meer naar de verjaardag van Marco’s moeder en de oma van haar kinderen. Volgens Yvonne Coldeweijer is er meer aan de hand. Zo zou Leontine al bezig zijn met een ander en wordt ze hierom lastiggevallen door RTL Boulevard.

Echte reden van de breuk

We weten in ieder geval zeker dat Leontien niet meer samen is met Marco, vertelt een van Marco’s beste vrienden. “Van een relatie is momenteel geen sprake. Op zich klopt dat momenteel wel”, zei de insider tegen Story. “Maar níét om de reden die veel mensen denken. Het is dit keer Marco geweest die Leontine heeft laten weten dat het beter is om even geen relatie te hebben.”

We vragen ons natuurlijk allemaal af wat er aan de hand is. De ingewijde gaat verder: “Hij wilde dat zij haar eigen leven zou kunnen leiden zonder dat ze overal en altijd word geconfronteerd met de beschuldiging die tegen hem is geuit. Het is feitelijk de ultieme vorm van liefde. Hij laat haar los, zodat ze met haar leven verder kan en hij zich in alle rust op de rechtszaak kan voorbereiden.”

Geen nieuwe liefde

Daarnaast zegt de bron dat de geruchten die onder andere door Yvonne de ronde doen, niet waar zijn. Het zou allemaal onzin zijn: “Leontine heeft geen nieuwe vriend. Dat ze zo straalt, is omdat ze het gevoel heeft dat ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven is begonnen.”

Sterker nog, de bron durft te stellen dat de twee nog altijd elkaars droompartners zijn: “Iedereen hoopt dat ze ooit weer samen komen.”

Bekijk hieronder gerelateerde beelden:

Bron: Mediacourant, Youtube