Dit zijn alle dames die strijden om Harrie in Daten op het Kamp!

In de nieuwe show ‘Daten op het Kamp’, gaat Harrie Snijders op zoek naar ‘een vrouwtje’. Spoiler alert: in de eerste aflevering werden er meteen acht van de zestien dames naar huis gestuurd. Wie zijn de overgebleven kandidaten uit Daten op het Kamp?

Kandidaten

Bekijk hieronder een overzicht van de acht dames die meedoen met Daten op het Kamp.

Soraya

daten op het kamp

Soraya is 30 jaar en woont in Apeldoorn. Ze heeft Indische roots. Soraya vindt Harrie er heel goed uitzien en staat te popelen om hem beter te leren kennen.

Kimberly

Kimberly is 22 jaar en komt uit Leeuwarden. Ze werkt in een feestcafé. Haar liefde voor feestjes heeft ze gemeen met Harrie.

Grace

daten op het kamp

Wellicht komt Grace je bekend voor. Zij deed eerder namelijk ook al mee aan Lang Leve de Liefde. Grace viel meteen in de smaak bij Harrie, zo zei hij: “Ik zie meteen een topfiguurtje, mooi koppie. Okay, dat zie ik wel zitten”.

Kirsten

De volgende kandidaat uit Daten op het Kamp, is Kirsten. Kirsten is onlangs gestopt met haar normale baan, omdat ze zoveel geld verdient aan Only Fans. Ze is erg enthousiast om Harrie te leren kennen, aangezien ze hem erg knap vindt.

Claudia

daten op het kamp

Claudia is 22 jaar en komt uit Uitgeest. Toen ze uit de koets stapte, had Harrie het meteen over haar knappe koppie.

Rachel

Rachel is een vrouw van vele talenten. Zo werkt ze momenteel als model, is ze in te huren als oppasser en werkt ze momenteel aan haar carrière als actrice.

Cassidy

Cassidy en Harrie hebben al eens eerder met elkaar afgesproken. Toen is het niets geworden omdat Harrie niet serieus genoeg was. Cassidy vraagt zich dan ook af of Harrie inmiddels genoeg gegroeid is.

Rilana

Last but not least: Rilana. Rilana is 27 jaar. Ze heeft gelijk al wat gemeen met Harrie, want Rilana is ook opgegroeid op het kamp!

Daten op het Kamp

Bron: Youtube, Discovery+ Love Reality Beeld: