Donny Roelvink’s vriendin uitgescholden door haters! Donny reageert en haalt uit!

donny roelvink

Donny Roelvink is sinds een aantal maanden samen met vlogster Janice Blok. Sommige mensen vinden het nodig om haar online belachelijk temaken, maar daar is Donny niet van gediend.

Op Instragram houden haters zich niet in. “Leuk moeder-zoon momentje,” ”Ach als hij van nep houdt, dan zit hij goed…”, zijn een aantal van de reacties die Janice onder een foto van het stel samen krijgt. ”Wat een plastic doll”, schrijft weer een ander, maar dat laat Donny niet over zijn kant gaan. ”Gelukkig houdt ze wel haar broek aan op de profielfoto”, schrijft hij cynisch over degene van het berichtje, die zelf in haar ondergoed poseert.

Een ander schrijft: ”Dikke botox bom”, waarop de Roelvink-telg reageert met: ”Waarschijnlijk is 95 likes een persoonlijk record voor je. Hoop dat het je wat zelfverzekerder maakt”.

Ook een andere volger krijgt het flink te verduren. ”Dikke botox bom,” schrijft iemand, waar hij op reageert: ”Waarschijnlijk is 95 likes een persoonlijk record voor je. Hoop dat het je wat zelfverzekerder maakt.”

Check de Instagram-foto van Donny Roelvink en Janice met de haatreacties hier:

View this post on Instagram

💫

A post shared by DONNY ROELVINK (@donnyroelvink) on