Doutzen Kroes en Sunnery James woedend om corona-test bij kinderen! “Blijf van onze kinderen af!”

Doutzen Kroes heeft felle kritiek op het afnemen van coronatesten bij jonge kinderen. Dat laat het topmodel weten op Instagram. Aanleiding is de oproep van de gemeente Lansingerland om alle inwoners van 2 jaar en ouder te laten testen, vanwege een uitbraak van de Britse mutatie.

Doutzen Kroes woedend

Doutzen uitte haar woede onder een bericht van NU.nl op Instagram. Daarin stond dat kinderen die in de gemeente Lansingerland worden getest op het virus, als beloning een ‘dapperheidsdiploma’ krijgen. En daar heeft het topmodel geen goed woord voor over. ‘Diep triest dit! Propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!!’, schrijft ze woedend.

Sunnery James

Haar felle reactie leverde Doutzen bijna 300 ‘vind-ik-leuks’ op. Ook haar man, Sunnery James, is het absoluut niet met de testen eens. ‘Wow… tenenkrommend’, schrijft hij onder het bericht.

Corona-test bij kinderen

Het is niet de eerste keer dat Doutzen kritiek heeft op het corona-aanpak. Zo schreef ze afgelopen zomer op Instagram: ‘Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen, maar ik begrijp het niet. Mijn vragen zijn: willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?’

Bekijk hieronder in de beelden de comment en reacties:

Bron: AD, Televizier, NU