Skip to main content

Drake heeft onlangs zijn nieuwe album ‘Her Loss’ uitgebracht, in samenwerking met 21 Savage. Op het album staan wat lyrics die heel wat mensen boos hebben gemaakt. Zo was Megan Thee Stallion niet blij met een punchline en ook de man van Serena Williams moest eraan geloven. Drake noemde hem namelijk een ‘groupie’ op het album.

Drake en Serena Williams

Drake heeft een korte relatie gehad met Serena Williams. Dat maakt het feit dat hij rapt over de man van een ex van hem natuurlijk een gevoeliger onderwerp. Hoewel Serena niet op de lyric ingegaan is, ontstond er online wel wat ophef. Fans vonden het niet tof dat Drake de man van Serena Williams een groupie noemt, enkel omdat hij goed voor zijn vrouw zorgt.

Alexis reageert

Alexis, de man van Serena Williams, was het hiermee eens. Hij plaatste namelijk een tweet, die overduidelijk gericht was aan Drake. Zo tweette hij: “De reden dat ik blijf winnen, is omdat ik meedogenloos ben om de absolute beste te zijn in alles wat ik doe, inclusief de beste groupie zijn voor mijn vrouw en dochter.”

Beluister de diss en bekijk de reactie hieronder

Bekijk de video

Bron: TMZ Beeld: BSR Agency

Leave a Reply