Drake reageert op ‘hete saus tegen zwangerschap’ verhaal van model!

Drake heeft gereageerd op een bizar gerucht van een model dat hem beschuldigde van hete saus in condoom doen om zwangerschap te voorkomen

Drake reageert

Het verhaal over de dame was dat zij met hem naar bed was en zijn sperma in probeerde te brengen om van hem zwanger te worden. De dame omschreef het hele condoom verhaal als “hete lava”.

Drake reageert nu met: “You can have your 15 minutes of fame…I’ll take the other 23 hours and 45 mins”. Zijn goede vriend en collega DJ Carnage daarover: “Lava is magma once it has been expelled from the interior of a terrestrial planet or a moon onto its surface.”

Het verhaal van het model

De dame haar verhaal bij MTO: “Na het feest gingen we terug naar zijn hotel. We rookten een tijdje wiet en hij vroeg of ik seks wilde hebben.” Ze meent dat hij er erg op gebrand was ervoor te zorgen dat alles met wederzijds goedvinden zou verlopen.

Alles begon met een beetje voorspel. Hij ging toen naar de badkamer en kwam naar buiten met een condoom om. De dame meent dat hij ongeveer 7 inch is, dik en gesneden. Ze hebben ongeveer 20 minuten geneukt. Hij sloeg het meestal vanaf de achterkant en kwam uiteindelijk in het condoom.

Anti Zwangerschap

De bron meldt verder: “Meteen daarna ging hij terug naar de badkamer om het weg te gooien. De dame probeerde Drake uit zijn zaad te SCAMEN. Ze ging meteen naar de badkamer, om het gebruikte condoom op te halen – en te proberen Drake’s sperma te bemachtigen – mogelijk om zichzelf te impregneren. Maar Drake zou BOOBY het condoom in de val hebben gelokt. Ze viste het condoom uit de prullenbak, maakte het los en stopte de opening in haar.”

Ze gilde en Drake rende de badkamer in. Hij gaf toe dat hij een pakje hete saus in het condoom had gegoten om het sperma te doden.

Nu dreigt volgens de bron dit Instagram-model Drake dus aan te klagen. De vrouw plaatste foto’s van haar verbrande onbenullige kat op Twitter en die foto’s gaan viraal.

Hieronder het hele verhaal en Drake’s reactie:

Bron: RapUp Instagram Youtube