Skip to main content

drake-nicki-minaj-lil-wayne

De relatie tussen Drake en Cash Money is al een tijdje gespannen en volgens nieuwe geruchten zou Drake van plan zijn om het label zo snel mogelijk te verlaten. Drake zou ‘gefrustreerd zijn en meer willen’ volgens bronnen van Page Six.

Hij heeft zijn nieuwe mixtape/album “If You’re Reading This It’s Too Late” verrassend en zonder aankondiging maanden eerder uitgebracht dan afgesproken, omdat hij van zijn contract af wil. Dat contract verplicht hem 5 albums uit te brengen, waarvan hij nu 4 heeft uitgebracht. Zijn 5de, en dus waarschijnlijk laatste, album ‘Views From The 6’ is al langer aangekondigd en zal later dit jaar verschijnen.

Deze geruchten komen niet echt als een verrassing gezien Lil Wayne in zijn rechtszaak tegen Cash Money al vermeld had dat hij Drake en Nicki Minaj wil meenemen als hij Cash Money verlaat. Drake zou nog voor die rechtszaak weg willen zijn.

Drake’s mentor Jas Prince heeft inmiddels Cash Money aangeklaagd omdat Birdman geld achtergehouden zou hebben net zoals bij Lil Wayne en Turk. Prince claimt dat hij een voorschot van 2 miljoen dollar heeft ontvangen terwijl hem veel meer beloofd was voor het ontdekken van Drake.

 

Leave a Reply