Skip to main content

Wanneer Nederlandse jongeren op vakantie gaan, wordt er vaak flink wat gedronken. Helaas vinden sommigen het nodig om zich te gaan misdragen als ze een paar biertjes ophebben. Nederlanders zijn in Mallorca opgepakt nadat ze een tafel van hun balkon op een auto gooide.

De 21-jarige Sam P., Ramon O. en Ivo G. werden gearresteerd, nadat ze een auto hadden beschadigd, door stomdronken een tafel vanaf hun balkon te gooien. De lokale bevolking van Mallorca is dan ook klaar met dit soort figuren.  “Wij willen dit soort toeristen niet langer op ons eiland!”, schrijven ze op Facebook.

De eigenaresse van auto die de tafel op zijn dak kreeg, schrijft: ”De schuldigen zijn toeristen die het nodig vonden om hotelmeubilair naar beneden te gooien, grappig toch maar niet heus. Dit is het soort toerisme dat we hier krijgen! Ongeschoolde mensen die denken dat alles moet kunnen, die schreeuwen op straat, spullen van balkons gooien en er zelf ook van af springen en die geen enkel respect tonen voor de mensen die hier wonen.”

“Mensen zoals ik die op 15 minuten rijden van hun werk wonen maar er vaak 45 minuten voor nodig hebben doordat diezelfde toeristen zomaar de straat op lopen en doodleuk in het midden blijven staan zonder te kijken of er auto’s aankomen. Je moet ook voorzichtig zijn als je ze een klap geeft want ze zijn vies, staan midden op de dag naakt op balkons om ons hun edele delen te laten zien en behandelen ons alsof we hun ondergeschikten zijn.”

De Telegraaf volgde een groepje Nederlandse proppers op Mallorca om te zien hoe het er aan toe gaat:

11 paradijselijke plekken om te bezoeken voordat ze worden overspoeld door toeristen

Leave a Reply