Skip to main content

Echte Meiden in de Jungle is zo viraal gegaan dat het letterlijk overal over het programma gaat. Een vraag die veel kijkers, fans en haters hadden, is hoeveel de meiden betaald zijn om drie weken te overleven in de jungle. Deelnemers Diva en Jill zijn de eersten die wat los hebben gelaten over hoeveel geld de meiden binnengesleept hebben.

Deelname betaald

YouTuber Nick Eshuis heeft Diva en Jill uit het programma Echte Meiden in de Jungle uitgenodigd om samen een video op te nemen. Elke week nodigt hij twee meiden uit de jungle uit, waarmee hij een carmukbang opneemt. In deze aflevering reden ze naar de McDrive, waar hij Diva en Jill aan de tand voelde over hoeveel ze betaald zijn voor hun deelname aan het programma.

Echte Meiden in de Jungle

Diva vertelt meteen onder de indruk te zijn geweest van het bedrag dat haar aangeboden werd. ”Ik kreeg een startbedrag aangeboden, en ik heb niet onderhandeld’, vertelt ze. ”Want ik vond het al best wel een hoog bedrag, dus ik dacht ‘wow, dit voor drie weken!’, dus toen zei ik gelijk ja.” Vervolgens vraagt Nick of dit bedrag boven de 10.000 euro lag. Volgens Diva was het minder dan 10.000 euro, maar aan het gezicht van Jill is te zien dat het bedrag misschien nog wel hoger was.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder het interview waarin Diva en Jill zich uitlaten over hoeveel ze binnen heeft gesleept voor haar deelname aan het programma.

Meer over Echte Meiden in de Jungle en de host Valerio Zeno:

Bron: YouTube Beeld: Instagram

Leave a Reply