Skip to main content

Het eerste kampvuur is aangebroken in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Hierbij krijgen de kandidaten te zien hoe hun partner zich gedragen heeft op het eiland. Bij het kampvuur lopen de emoties vaak hoog op, maar tijdens de laatste aflevering werd het wel heel intens.

”Dit wil ik niet zien”

Onlangs schreven we al over Sonny die bij het Temptation Island publiek inmiddels bekend staat als ‘engerd’. Kijkers zouden Sonny respectloos hebben gevonden tegenover zijn relatie met Jaydi. Jaydi daarentegen, verdedigde Sonny nog wel eens. Bij het kampvuur krijgt ze echter te zien hoe haar Sonny ‘de hele tafel wil proeven’ en ‘de 100 aan wil tikken’. Jaydi noemde Sonny een respectloze bloedhond: ‘Ik haat hem’. Gelukkig kan Jaydi nog wel uithuilen bij Rick, die haar regelmatig geruststelt. Wat Sonny betreft, lijkt hij er klaar voor om zijn best te doen voor Jaydi. Hij zegt dat Jaydi alles voor hem is en dat het tijd is om zeker voor zijn relatie te gaan.

Ook voor Gregory en Karin was het eerste Temptation Island kampvuur intens. De beelden die Jaydi te zien kreeg waren niet zo ingrijpend als de beelden die Karina te zien kreeg. Haar Gregory nam namelijk zelfs een meisje mee naar zijn slaapkamer. Ze ziet dan ook niet in hoe zij hun relatie na het Temptation Island avontuur nog voort kunnen zetten: ‘Dit wil ik niet zien. Ik heb zoveel met hem meegemaakt. Op een gegeven moment is het gewoon klaar‘. Zullen de relaties het overleven? Volgende week zijn de heren aan de beurt en er wordt een gigantische cliffhanger voorspeld.

Bekijk hieronder een fragment van het eerste Temptation Island kampvuur!

Bron: RTL Boulevard

Leave a Reply