Nederlandse Rapper staat centraal in eerste Nederlandse Netflix Film! (Video)

Er komt eindelijk een eerste Nederlandse Netflix film aan. En nu is er meer bekend gemaakt over het plot. Het verhaal zal gaan over een Nederlandse rapper, en zijn weg naar succes.

Eerste Nederlandse Netflix Film

„We zijn trots om de eerste Nederlandse Netflix Original film mogen aankondigen. We kijken er naar uit om samen met samen met de getalenteerde makers, Shady El-Hamus en Jeroen Scholten van Aschat, het verhaal van Richie Rich tot leven te brengen.” aldus Netflix Nederland.

Shady El-Hamus en Jeroen Scholten van Aschat wonnen eerder al een Gouden Kalf voor het scenario van film De Libi. De film wordt geregisseerd door Shady El-Hamus. Grote kans dat we hoofdrolspelers van De Libi terug gaan zien dus.

Nederlandse Rapper

‘Het verhaal gaat over een jonge hiphopartiest en zijn obsessie met status en succes. Een film over identiteit, online versus offline, en zijn gevecht met de sociale media, die ‘m natuurlijk kunnen maken of breken.’ aldus de makers.

Het personage zal Richie Rich heten, een Nederlandse rapper die op het punt staat de grootste hiphopartiest van Nederland te worden. Hij wordt vlak voor een optreden door een groep gewapende tieners beroofd van zijn dure horloge. De beelden van de beroving gaan viraal en een zoektocht begint. Richie moet in één nacht alles riskeren wat hij heeft opgebouwd om zijn imago te herstellen.

Bekijk hieronder de aankondiging en meer info:

Bron: Vogue, Metro, Youtube