Skip to main content

Eloise van Oranje is opnieuw in het nieuws, dit keer om haar deelname aan ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’. Hierbij moeten BN’ers in Zuid-Afrika poseren met als doel de mooiste fotoshoots. Eloise is in een badpak te zien, maar dat zorgt voor ophef.

Eloise van Oranje in badpak

Royalty expert Jeroen Snel meent dat zo een badpak fotoshoot te ver begint te gaan voor een royal als Eloise: “Ik denk wel dat het een grensgevalletje is. Het randje wordt wel opgezocht. Angela de Jong schrijft dat Beatrix zich verslikte in de thee toen ze het badpak aantrok en vervolgens haar royale bombonella’s liet zien. Ik snap haar heel goed.”

‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’

Hij vervolgt: “Eloise is natuurlijk best beroemd, ze voelt zich een ster en ze vindt het ontzettend leuk om aan dat programma ‘Het perfecte plaatje’ mee te doen, maar ja… Het is iemand die toch lid is van de koninklijke familie. Haar oom is de koning. Het is de grens.”

Ophef

Mag Eloise dan doen wat ze wil? Ze krijgt immers geen toelage van het koninklijk huis: “Ja, nee, dat klopt, alleen je kunt heel veel dingen doen. Ze is wel lekker bezig, al heel lang, maar dit badpak is wel de grens. Ik bedoel: het is niet nodig en ze heeft het niet nodig. Wat mij betreft had ze het niet hoeven doen.”

Hieronder het interview en beelden:

Via Mediacourant RTL

Leave a Reply