Emma Heesters bewijst met intieme video dat ze bij haar vriend blijft na vreemdgaan claims!

Emma Heesters

Emma Heesters lijkt er niet wakker van te liggen dat haar vriend met meerdere dames contact zou hebben. Er lekten gesprekken van Wesley Hoedt via juicekanalen, en werd de zangeres gewaarschuwd door een andere dame. Nu lijkt ze een duidelijke boodschap te hebben.

Kus-video

De zangeres promoot een lippenstift en het leek haar gelijk een goed idee om dit gelijk te testen voor haar volgers. Dit doet ze dan ook op een bijzondere manier. Op de video verschijnt haar vriend Wesley op de achtergrond. De lippenstift is zeker kiss-proof, want dat mocht ze even uit testen op hem. Het lijkt erop dat ze duidelijk wil maken, dat de twee niet uit elkaar gaan.

“Blijkbaar heeft de berichtgeving van gister niet veel indruk gemaakt. Denk dat dit meer een statement is dan de werking testen van een product”, laat Realityfbi weten.

Vreemdgaan

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Wesley zou vreemdgaan. Hij zou niet trouw zijn aan de Emma Heesters. Hij neemt herhaaldelijk contact met verschillende dames. Een dame zocht op social media contact met Emma om haar te waarschuwen.

Bekijk de beelden hier:

Emma Heesters
Emma Heesters

Bron: Realityfbi