Badr Hari reageert en vertelt waarom hij wegliep bij de staredown met Rico

Entertainmentnov 04 2016, 10:50
Het moment waar iedere vechtsport fan het de afgelopen dagen over had was toen Badr Hari wegliep bij de staredown met Rico Verhoeven tijdens de persconferentie voor hun wedstrijd op 10 december.
Badr Hari heeft nu via zijn manager Jaques de Wit gereageerd en uitgelegd waarom hij wegliep. De Wit vertelt dat Badr Rico niet wilde beledigen en ook zeker niet bang was:
"Badr was niet bang, hij wilde Rico ook niet beledigen, hij vond het gewoon niet het juiste moment om Rico nu te imponeren," zo zegt Jacques de Wit. "Daar gaat het om bij zo'n staredown. Laten zien dat je vastberaden bent, dat je dwars door iemand heen kijkt. Badr wil dat pas doen op 10 december, in de ring, vlak vóór het gevecht, als Rico niet meer kan wegrennen."
Badr vertelt waarom hij de staredown bewaart voor pas in de ring :
"Nee, Badr was zeker niet bang of zo. Toen ik hem na afloop vroeg waarom hij wegliep, moest hij alleen maar lachen. Hij vindt dat Rico hem pas in de ring in zijn ogen mag kijken, als Rico zich er niet meer op kan voorbereiden." Bekijk het moment nog een keer hieronder en de reactie van Rico:
[embed][/embed]