Cho - Since 93 (Korte Film)

Entertainmentjun 14 2019, 13:27
Cho is weer helemaal terug na een lange tijd van stilte en "on the low" leven! Hij dropt een videoclip als korte film - Since 93. Top Notch meldt:
CHO heeft de tijd genomen om zich te richten op zijn nieuwe album. Na 'Knock Knock 3', dat drie jaar geleden uit kwam, heeft hij niet stil gezeten. Tracks als 'Popalik' ft. Stefflon Don en 'Ik Mis Je', waren goed voor miljoenen streams en views. Hierop volgde een periode waarin hij zich is gaan focussen op zichzelf en zijn sound. Dat leverde veel bloed, zweet en tranen op, maar ook een diverse sound - verteld vanuit 1 verhaal waaromheen hij in samenwerking met Framez een eigen short movie produceerde.
“Voor deze plaat moest ik veel nieuwe inspiratie opdoen en ben ik heel lang op zoek geweest naar wat ik wilde maken. Ik heb de afgelopen tijd een stap terug genomen en de tijd gepakt om lekker 'mens' en vader te zijn. Zelf ben ik het type dat "on the low” is, maar me werk vraagt juist om meer “out there” te zijn, dus deze nieuwe start was zeker even nodig. Nu presenteer ik met trots mijn nieuwe album SINCE 93, en nee, dit is geen KK4!"
- CHO Bekijk de film hieronder: