1

Katja Schuurman wordt boos op Jan Roos! "Dit is heel onaardig!" (Beeld)

Entertainmentmrt 03, 11:10
In de nieuwste uitzending van een bekend roddelprogramma wordt Katja Schuurman geconfronteerd met een uitspraak die recent heeft gedaan over haar ex, Thijs Römer. Deze uitspraak zorgde voor veel ophef.

Katja Schuurman boos op Jan Roos

Katja vertelde recent in weekblad Story dat Thijs Römer een tweede kans verdient. Ze vertelde: "Hij moet door kunnen met zijn leven. Ik vind ook dat hij dat verdient."
Vanwege deze uitspraak noemde Jan Roos haar een 'gestoorde moeder'. Jan vertelde dit in een interview met Nieuwe Revu: "Hij heeft zich in tekst en beeld vergrepen aan heel jonge meisjes. Als Katja denkt dat dat verdedigbaar is, terwijl de dochter die ze met hem heeft in dezelfde leeftijdscategorie valt, dan kunnen we stellen dat ze niet goed bij haar hoofd is,"
Katja heeft naar aanleiding van de uitspraken van Jan Roos veel haat ontvangen. Ze was hier niet van gediend en besloot om hem via Instagram een aantal privéberichten te sturen. In de nieuwste uitzending van Roddelpraat leest Jan deze berichten voor: "Jan, als jij zou weten wat voor moeder ik ben voor mijn dochters, hoe ik struggle en strijd om het beste te doen voor mijn oudste dochter”, schreef ze. Ook liet ze weten dat ze het enorm pijnlijk vindt: "Dan is mij een gestoorde moeder noemen, misschien niet op zijn plek. Het is pijnlijk, makkelijk, simplistisch en heel onaardig.”
Dennis besluit om Katja te bellen in de uitzending van Roddelpraat. Hij confronteert Katja telefonisch met de berichten die ze naar Jan heeft gestuurd.
Ze reageert als volgt in de uitzending: "Een gestoorde moeder. Je zal het niet zo snel begrijpen. Als je in zo'n situatie zit. Ik hoop dat Thijs een betere versie wordt van zichzelf. Als vader van mijn dochter zal ik hem nooit afsluiten. Ik zal nooit zeggen dat hij zijn vader niet meer mag zien."

Jonge Katja Schuurman gaat viraal

Onlangs deelde Katja een foto uit haar jongere jaren op Instagram. Ze schreef het volgende bij de foto: "Nooit gedacht dat ik deze foto ooit zelf zou delen. Hij is gemaakt toen ik begin 20 was en draaide voor MTV Europe. Ik vond mezelf altijd zo verschrikkelijk lelijk op deze foto, en haatte het dat ik hem, omdat hij blijkbaar in fotobase van heel veel media zat, steeds weer terugzag bij allerlei artikelen over mij."Ze schrijft vervolgens dat je lief moet zijn voor jezelf: "Wees maar liever voor jezelf. En niet alleen over hoe je eruit ziet. Ook en vooral over wat je doet, waarin je faalt, of wat je allemaal beter zou moeten doen en kunnen van jezelf. Waarschijnlijk doe je je uiterste best. Mijn les: Doe maar wat minder hard je best. Vaak gaat het dan gek genoeg ineens veel beter."
Er werd volop gereageerd onder de foto van de jonge Katja: "Super knap! Dit nummer is zo waar" "Well said 🙏🏼 Thnx voor de reminder 🥰 (ps: je bent prachtig op deze foto!)" en een andere volger schrijft: "Hoe kom je er toch bij, jij bent niet dat lelijke eendje 🐣 hoor @katjaschuurman en niet geweest ook in mijn memorie" "Je was, je bent en je blijft prachtig." 
Bekijk hier de aflevering van Roddelpraat
schermafbeelding 2024 04 25 om 114633
Bron: Instagram, Roddelpraat, DenD