mocro 2 ontwerp zonder titel 1

Mocro Maffia makers komen met nieuwe serie! Taxi in hoofdrol (Beeld)

Entertainmentsep 28 2023, 12:33
Voordat het nieuwe Mocro Maffia seizoen begint, is er weer een spin-off te zien. De focus ligt dit keer op het personage Taxi. In seizoen vijf pakte Taxi zijn koffers en vertrok naar Marokko met zijn kinderen. De regie is in handen van Nasrdin Dchar ' Potlood '. Volgend jaar zal de film te zien zijn voorafgaand aan het laatste seizoen van Mocro Maffia.

Nasrdin Char

Nasrdin vertelde aan Videoland wat hij ervan vindt dat hij nu ook regisseur is: "Het is iets wat ik ambieer. Ik vind het doodeng, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in. Het is een serie die in mijn vezels zit, inmiddels dus ik denk dat dit het moment is en de beste productie om voor het eerst te kijken wat het gaat worden met regisseren. Ik heb er heel veel zin in en ben ongelofelijk dankbaar", aldus de acteur en nu dus ook regisseur tegen Videoland.

Mocro Maffia Taxi

Het personage ‘Taxi’ wordt gespeeld door Younes Al Saddiqi (Illias Ojja). Hij werkt als taxichauffeur, vandaar de bijnaam. Hij is actief in de criminele wereld en is hij de rechterhand van zijn criminele zwager Paus (Achmed Akkabi). De vrouw van Taxi wordt ook steeds meer betrokken bij de activiteiten Taxi’s vrouw Samira raakt óók steeds meer bij de handel van Paus betrokken, wat hun huwelijk absoluut geen goed doet.

Spin-off seizoen 4

Eerder was er ook al een miniserie te zien in Mocro Maffia. De eerste miniserie #Komtgoed scoorde hoge kijkcijfers. Achmed vertelde toen bij Humberto: “Wat ik nu vooral moet doen is de scenario’s afmaken, zodat we kunnen beginnen met filmen van Seizoen 4.”

Bekijk hier de beelden

mocro 2 schermc2adafbeelding 2023 09 28 om 130446 1024x707