1

Nicol Kremers deelt pikante foto's! Kritiek barst los

Entertainmentβ€’mei 07, 16:08
Nicol Kremers heeft op haar sociale media een paar nieuwe pikante foto's geplaatst. De realityster maakt al een tijd exclusieve content. Haar volgers zijn kritisch op de nieuwe foto's.

Nicol Kremers pikante foto's

Op de foto's is ze volgens haar volgers 'aangekomen.' De influencer plaatst vaak pikante content voor haar exclusieve kanalen. Er wordt massaal gereageerd op de foto's. Iemand schrijft: "Jij hebt echt goed in de Rozenboom gegeten de laatste dagen" "Mag wel wat aan je benen doen ziet er uitπŸ˜‚" en iemand anders schrijft: "Ze is flink aangekomen."

Volgers nemen het op voor Nicol

Veel volgers van Nicol nemen het ook op voor haar. Een volger schrijft: "Wat een commentaar, niet alles hoeft maatje 36 te zijn hoor, puur uiterlijk-technisch weinig mis mee hoor! πŸ‘ŒπŸ»" "Mooie foto. Super lichaam lekker meer wat vlees !" en iemand anders is het ook hiermee eens: "Mooie foto's Nicol 😍πŸ”₯. Super gaaf lingeriesetje!".

Nicol laat nieuwe voorgevel zien

Onlangs deelde ze nog foto's van haar nieuwe voorgevel. Het is niet bekend welke cup ze nu heeft, maar ze is er in ieder geval zelf trots op.
Er werd volop gereageerd op de foto: "Ik vind jou knap en vind jou leuk bij mij kan je plekje geven" ""Je bent je bh vergeten" en iemand anders schrijft: "Je moet je wel goed aankleden hoor! Zo vat je nog kou ?".
Bekijk hier de nieuwe pikante foto's van Nicol Kremers
Bron: Instagram, Loesoe