promes

Quincy Promes krijgt eigen serie! 'Wordt als Mocro Maffia en Undercover'

Entertainmentfeb 20, 13:16
Promes">Quincy Promes is pas geleden veroordeel d tot een gevangenisstraf van 6 jaar voor de betrokkenheid van drugssmokkel. Een producent vindt dit en alles wat er tot nu toe in het leven van Promes spannend genoeg om het te verfilmen tot een serie.
De serie gaat 'Quincy, leven als een Baller' heten en staat gepland voor het begin van 2025 om gereleased te worden. Film producent Horizon Film gaat de serie samen met Lusus maken dus, die eerder al betrokken was bij een docu over Feyenoord. De serie word een serie dat het leven van Promes laat zien. En net als in andere crime series worden er wel elementen extra aangedikt. "De ontwikkeling van de dramaserie steunt op grondig onderzoek en openbare bronnen, waarbij feiten worden gecombineerd met fictieve elementen, vergelijkbaar met series als Mocro Maffia en Undercover."

'Quincy, leven als een Baller'

We worden meegenomen door het leven van Promes en hoe hij betrokken raakte bij criminele activiteiten. Producent Jaap Schneider zegt het volgende erover: "Het verhaal van Quincy Promes fascineert ons enorm, het onderzoeken van de motivaties achter zijn acties en de invloed hiervan op zijn leven en carrière biedt een boeiende kijk op de dunne lijn tussen succes en verval." Ook worden we uiteraard meegenomen door zijn leven als voetballer. Hij speelde onder andere voor FC Twente, het Nederlands elftal en Ajax.

Veroordeling Promes

Ondertussen is Promes dus veroordeeld tot 6 jaar cel voor drugssmokkel. Eerder kreeg hij al ander half jaar voor het mishandelen van een neef. Op dit moment voetbalt hij nog in Rusland bij Spartak Moskou en is daardoor voor justitie niet te pakken. Wat er gebeurd zodra zijn contract daar afloopt blijft voor iedereen nog een vraag.
Het is nog niet bekend wanneer de miniserie 'Quincy, leven als een Baller' van 2025 uit moet komen. Maar wij houden je op de hoogte!
quincy promes1 1024x1024
quincy promes2 1024x1024

Bekijk hier de video

Leven van veroordeelde Quincy Promes word een serie
Bron: Voetbalprimeur