1

Soundos haalt keihard uit naar René van der Gijp! "Sukkel!" (Beeld)

Entertainmentmei 04, 14:40
In de meeste recente uitzending van Vandaag Inside wordt uitgehaald naar Soundos. De comédienne laat het er niet bij zitten en haalt op sociale media nu zelf uit naar het programma en van der Gijp.

Soundos haalt uit naar René van der Gijp

In de uitzending van Vandaag Inside gaat het kort over Soundos. Presentator Wilfred vraagt aan Raymond Mens, die kort geleden te gast was bij Sophie & Jeroen hoe dat was. Hij vraagt zich af of hij het gezellig had met Soundos: "Met Soundos El Ahmadi had ik het ook niet zo gezellig, toch, had ik de indruk?”
Mens reageert daar als volgt op: “Nee, dat viel ook zwaar tegen. Haha. Ik moet wel zeggen dat zij daar geloof ik aan tafel zat als tafeldame en dan mag je wat mij betreft ook als ik iets vertel zeggen: ‘Ik vind het onzin’, of: ‘Ik ben het er niet mee eens’, en daar reageer ik dan op, dus dat vond ik niet zo erg.”
Vervolgens besluit Johan Derksen om zich ook te bemoeien met het gesprek: "Maar die mevrouw is totaal niet leuk, hè?”
René van der Gijp: zegt vervolgens “Dat vindt ze zelf overigens wel hoor.”
Johan sneert: “Ja, maar ik heb haar wel eens gezien in een optreden en ik kan er nog niet om glimlachen. Dan zit ze daar de show te stelen, hè?”

Soundos slaat terug

Op Instagram haalt Soundos uit: “Ben vaak bij VI geweest zonder fysiek aanwezig te zijn 😂😂😂”, deelt ze op Instagram.
Ze laat in haar bericht weten dat ze veel kaarten heeft verkocht voor haar shows: “Van de Gijp die zegt dat ik mezelf heel erg leuk vind. Stel je voor dat een vrouw van zichzelf houdt. 😂 Plus: ik heb met één show bijna 60.000 kaarten verkocht, dus niet alleen IK VIND MEZELF HEEL ERG LEUK, SUKKEL.”
Bron: Instagram, Mediacourant, Vandaag Inside