Man uit all-you-can-eat-restaurant gezet nadat hij 22 Kilo eet! Klaagt restaurant aan

Entertainmentjan 16 2018, 19:24
Enige tijd geleden schreven we al over twee mannen in het Engelse Brighton, die een all-you-can-eat-restaurant waren uitgezet omdat ze teveel zouden eten. Het blijkt echter altijd erger te kunnen. Een man uit de Amerikaanse staat Massachusetts klaagt namelijk het all-you-can-eat-keten Golden Corral Corporation voor twee miljoen dollar aan, nadat medewerkers van het restaurant hem letterlijk naar buiten gooiden.
De 51-jarige man, meneer Flemmings, zou namelijk zeven uur lang in het restaurant zijn blijven zitten en rond de 22 kilo aan voedsel hebben weggewerkt! Ondanks dat het restaurant het all-you-can-eat-concept hanteert, was het geduld van de filiaalmanager op een gegeven moment op en vertelde hij de man dat hij niet hoefde te betalen maar dat het tijd was om te vertrekken. De heer Flemmings was hier niet van gediend en er ontstond een woordenwisseling, waarna Golden Corral-medewerkers hem naar buiten duwden.
Flemmings doet nu wat veel Amerikanen doen als ze de kans op geld ruiken: hij is een rechtzaak gestart tegen de keten. Tegen de pers vertelt hij: “With my income, I rarely go to the restaurant, so I try to get as much as I can for my money when I do. This was the worst experience I have ever had in a restaurant. Not only did they kick me out while I was still hungry, but they looked at me like I was disgusting, like I was not worthy of eating there! It’s unacceptable, and I demand a compensation!”
Hoeveel medewerkers van het all-you-can-eat-restaurant er precies nodig waren om de man naar buiten te gooien wordt niet vermeldt...
Of het verhaal helemaal echt is of 'fake news' is niet iedereen het over eens: