wesley sneijder

Wesley Sneijder deelt zomaar flink wat geld uit aan wildvreemde mensen (Beeld)

Entertainmentapr 18, 14:19
Er gaat een gek verhaal rond over Wesley Sneijder op een juicechannel. Het roddelkanaal heeft een vaste rubriek waarin mensen hun ervaringen kunnen delen met een BN'er. Er is iemand die een opmerkelijke ervaring heeft me voetballer en dat is nu openbaar.

Slechte ervaring met Wesley Sneijder

Wesley Sneijder zou tijdens een avondje stappen zomaar geld hebben uitgedeeld aan mensen die hij niet kent. ,,Hij gaf ineens honderd euro.”
Juicechannel heeft een vaste rubriek waarin mensen hun ervaringen met BN’ers kunnen delen. Een bron beweert een gekke ervaring te hebben gehad met Wesley Sneijder tijdens het uitgaan.

Wesley was op stap

,,Wesley Sneijder was op stap met zijn manager, ik was met mijn collega op stap”, begint de bron het verhaal. ,,Mijn collega had te diep in het glaasje gekeken, dus buiten hielpen we haar even. Toen liepen Wesley en zijn manager langs, gaven honderd euro aan een andere collega omdat we zo goed onze collega hielpen. Geen slechte ervaring, maar wel een beetje van: Zie mij met al mijn geld.”
Overigens kende Wesley deze mensen niet. ,,Totaal onbekenden waren wij voor hun. Dit was wel uit de periode dat er vaker gekke verhalen over Wesley in de media kwamen.”

Wesley Sneijder samen met Romy 

Onlangs werd Wesley Sneijder met Romy Lukassen gespot. Het zou zijn nieuwe vriendin zijn volgens het juicekanaal RealityFBI. Ze zouden samen een gezellig avondje uit zijn geweest en Wesley deelt zelf beelden.Adinvented by ImpactifyYour video after the ad
Er wordt al een tijdje over gespeculeerd of Wesley (39) een stuk jongere nieuwe vriendin (22) zou hebben. De dame in kwestie is namelijk al eerder in beeld gekomen. Ze zou samen met Wesley naar een Dinnershow zijn gegaan schrijft het kanaal: "Zo te zien trekken ‘gewone vrienden’ Wesley Sneijder en Romy Lukassen nog steeds met elkaar op. Ze waren samen met anderen bij een Dinnershow".
Wesley en Romy Lukassen zouden dan ook een relatie hebben volgens het kanaal: " Ik denk echt dat die twee wat hebben, maar er nog steeds omheen draaien ". Er is verder nog niet gereageerd op de geruchten door een van de twee.
Bron: Instagram, DenD