Skip to main content

Enzo Knol is een YouTube veteraan die als een van de eerste Nederlanders van YouTube zijn carriere maakte. In zijn laatste vlog kunnen we zien hoe hij en zijn vrienden stil moeten staan, omdat agenten ze betrapten op te veel te hard rijden en roekeloos rijgedrag.

Dat de YouTuber heel trots is op zijn dikke Porsche wisten we natuurlijk al. Zijn vriendin en hij reden midden in de nacht 170 km per uur waar je 130 mocht. De Politieagenten vinden dit bijzonder asociaal rijgedrag.

Enzo Knol discussie politie

Het fragment begint met de agent die aangeeft dat hij het prettig vindt als ze vertellen dat ze hem filmen. Enzo Knol is op zijn beurt niet blij met hoe de agent hem benaderde. Volgens Enzo probeerde hij de deur van de auto open te trekken.

Als voorbeeld waarom zo hard rijden roekeloos is, geeft de agent aan dat er onlangs mensen overleden in Friesland door roekeloos rijgedrag. De influencer vindt het belachelijk dat de agent hierover begint. “Dat gebeurt jaarlijks zo veel, ik snap niet wat dat met ons te maken heeft.”, zegt hij tegen de agent.

Vanaf de 29e minuut kun je de aanhouding zien.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: YouTube

Leave a Reply