Skip to main content

EOTB Dennis brengt pikante details naar buiten over zijn relatiebreuk met Megan. Volgens de realityster zou het allemaal een publiciteitsstunt zijn geweest. Hij vertelt nu hoe werkelijk wat tot er tussen hen is gebeurd.

‘Domste beslissing’

Dennis Roos had eerder een relatie met Olivia Talar, de twee waren deelnemers in seizoen 6 in het programma ‘Ex on the Beach’. Na hun deelname, liep de relatie stuk en ontmoette hij Megan. De domste beslissing, noemt EOTB Dennis het zelf. De twee hadden zich verloofd in Dubai. De verloving heeft maar slechts twee weken geduurd.

“Het ging best snel. Ik zat echt in een grote was voor twee maanden. (…). In het begin was het ook wel leuker dan ik had verwacht”, geeft hij toe. Maar het was niet hetzelfde als ex-lief Olivia. Megan zou als afleiding zijn gebruikt voor zijn relatiebreuk.

Dubai

Het avontuur stopte toen ze in Dubai waren. Daar zou het helemaal zijn misgegaan. “De eerste week ging het nog goed. Vervolgens begon ze me te laten zitten. Ze heeft echt me avonden in mijn hotelkamer laten zitten en dan ging ze gewoon weg”, laat hij weten. Hij zou Megan meerdere kansen hebben gegeven.

De realityster zou het gezellig hebben met anderen en dat heeft ze toegegeven. “De dag dat ik ben weggegaan heeft ze seks gehad met Mezdi“, dit zou zij hebben toegegeven aan hem.

Stunt

De realityster laat weten dat het allemaal een stunt was. “Dat verloven was een grote poppenkast. Ik ben er niet trots op. Normaal ben ik echt totaal niet zo. Ik ben juist totaal niet van dingen plaatsen op Instagram om aandacht te zoeken, om zeg maar volgers en publiciteit te pakken. Al helemaal niet na al dat gezeik met Olivia. Ik wilde het juist voorkomen..”

Bekijk de beelden hier:

Bron: Lovereality

Leave a Reply