EOTB-Yasmine heeft een nieuwe relatie met déze realityster!

EOTB-Yasmine

EOTB-Yasmine heeft een nieuwe vriend, en het is geen onbekende. Het gaat namelijk om haar Ex On the Beach-collega Elias, zo schrijft Girlscene.

Onlangs kwam de vorige relatie van Yasmine met een andere reality-ster, Martin van Love Island, ten einde. Inmiddels is de ‘Moroccan Princess’ dus alweer gelukkig in de liefde met elias, met wie ze al eerder een knipperlichtrelatie had.

De hereniging van de twee kwam aan het licht, toen Harrie de Hengst woensdag live ging op Instagram met Elias. Tot ieders verbazing kwam ineens ook Yasmine in beeld! “Ik vind het leuk, ik vind het echt leuk. Top. Ik had het niet verwacht eigenlijk als ik eerlijk was, maar ik vind het super”, vond ook Harrie op het nieuws, waarna hij ze feliciteerde met hun ‘huwelijk’. Hoewel de tortelduifjes er zelf nog een beetje vaag over deden.

In het verleden waren de twee ook al eens ‘serieus’, waarbij Elias het zelfs al over trouwen had: ‘Trouwen met Yasmine? De psychopaat… Ik hou van tegengas, maar niet al teveel. Als zij de ketting zou omdoen, zou ze de vrouw van de ketting zijn, nee. Ze is een leuke meid waar je een leuke tijd mee kan hebben, maar misschien wel meer. We zijn weer veel samen, dus wie weet gaan we ooit wel trouwen, ja‘, zei hij destijds.

Tijdens het seizoen van Ex On the Beach Double Dutch All Stars van vorig jaar vielen de twee opnieuw voor elkaar, maar na de opnames zei Yasmine niet te snappen dat ze weer voor hem gevallen was: “Ik schaam me diep. Was ik al die tijd dronken?”

Het is dus nog even afwachten of de trouwplannen er ooit echt van zullen komen…

Zo reageerde EOTB-Yasmine na haar hereniging met Elias in Ex On the Beach vorig jaar:

Bron & beeld: Girlscene

Zo zag EOTB-Yasmine er op haar 16e uit: