Skip to main content

De ex-vriendin van Frenna, ook wel bekend als Sandra Lambeck doet letterlijk een boekje open over de breuk met de rapper. In haar nieuwe boek, schrijft onder ander over details.

Details breuk

Juicechannel heeft stukken van het boek ontvangen en dit vertaald. In de autobiografie is, Sandra Lambeck heel openhartig over de breuk met Francis, zoals de rapper echt heet. De twee hebben samen een dochter Nairobi. In het boek vertelt ze hoe de rapper, voornamelijk de broek aan had in de relatie en dat zij ook dat beeld ophield om hem een plezier te doen.

“Ik probeerde gereserveerd te zijn, maar dat was ik niet. Het voelde als acteren voor mij. Ik wist dat zijn moeder en zussen altijd naar me keken en judgen”, schrijft Sandra. De influencer moest zichzelf weer herontdekken en zichzelf terugvinden.

Zwangerschap

Sandra is voornamelijk ook transparant over de periode tijdens maar ook na haar zwangerschap. Frenna zou niet niet willen dat zij de zwangerschap deelde op social media. “Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel gehuild vanwege Francis en zijn familie”, laat ze weten. Ze noemt de periode voornamelijk stressvol.

Het koppel besloot vanwege de baby om samen te blijven. Vlak voor de zwangerschap, zou de rapper in Ghana op vakantie zijn. “Hij was niet klaar voor de verantwoordelijkheid om vader te zijn”, aldus Sandra.

Privéfeesten

Hij zou niet willen binden en was het liefst vrijgezel. Tijdens de relatie zou hij privé feesten hebben gegeven, waar zij niets vanaf wist. Ze organiseerde een verjaardagsfeest voor zijn verjaardag maar vertrok in de avonduren omdat ze hoogzwanger was. “Toen ik weg was, nodigde hij andere vrouwen uit”. De twee hebben uiteindelijk besloten om uit elkaar te gaan en hadden nooit eerder over hun breuk gesproken. Sandra Lambeck is uiteindelijk terug verhuisd naar Berlijn, waar ook haar dochtertje is geboren.

De rapper heeft nog niet gereageerd op haar autobiografie.

Bekijk de video hier:

Sandra
breuk
breuk

Bron: Juicechannel

Leave a Reply