Cristiano Ronaldo wordt door Kathryn Mayorga verdacht op verkrachting, het strafbare incident zou in 2009 zijn gebeurd. Paar maanden geleden besloot ze tegen Der Spiegel haar verhaal te doen. Het was de afgelopen tijd stil rondom de verkrachtingszaak, tot nu. Jasmine Lennard, de ex van Ronaldo staat aan de kant van Mayorga en beweert dat Ronaldo een monster en psychopaat is. Zij wil dat Ronaldo zijn ‘verdiende loon’ krijgt.

Op Twitter laat ze weten dat ze Mayorga graag wil helpen: ‘’Ik heb hen aangeboden hen bij te staan inzake de verkrachtingszaak van Ronaldo. Ik heb informatie waarvan ik geloof dat het voordelig kan uitpakken. Er is niets in het leven dat ik meer haat dan pestkoppen. Mensen die hun positie of macht misbruiken en andere mensen pesten die niet de capaciteit of de mogelijkheid hebben om zichzelf te verdedigen.”

“Niemand weet hoe hij écht is. Als men maar enig idee had, zou men versteld staan. Ik ga alles doen om haar te helpen. ‘NEE’ betekent ‘NEE’. ‘STOP’ betekent ‘STOP’. Lennard heeft bewijs waar het team van Mayorga veel aan heeft. “Hij denkt echt dat hij ermee wegkomt. We hebben de laatste anderhalf jaar bijna dagelijks contact gehad en ik heb berichten en opnames die van onschatbare waarde zullen blijken voor Kathryn en haar team in het onthullen van zijn ware aard.

Ronaldo speelt met de gevoelens van de dames: ‘’Ik heb honderden berichten over hoe hij zijn vrouwen psychologisch heeft gepest en nog steeds pest. Hij vertelde mij bijvoorbeeld dat als ik iemand anders ging zien of het huis verliet, hij mij zou laten kidnappen en mijn lichaam in stukjes zou hakken. Ja, ik heb bewijs voor alles wat ik zeg. Hij is een psychopaat.”

Jasmine Lennard beweerde vorig jaar dat hij probeert vreemd te gaan met zijn huidige vriendin. Bekijk het hieronder: