Skip to main content

De soap rond Marokko- en PSG-sterspeler Achraf Hakimi en het verdelen van zijn vermogen met zijn ex vrouw gaat door. Na de reactie van zijn moeder is het nu zijn ex Hiba Abouk zelf die reageert.

Hakimi’s vermogen

Hakimi zou zijn vermogen op naam van zijn moeder hebben gezet om de verdeling te voorkomen. Zijn ex meent volgens de berichten recht te hebben op de helft van zijn vermogen na de scheiding.

Moeder

Zijn moeder reageerde eerder al en meende dat “als hij dit niet deed, zou hij niet van zijn ex af kunnen komen” Hiba Abouk zelf lijkt nu ook te reageren op de hele rel en de geruchten over het vermogen van Achraf Hakimi.

Ex Hiba reageert

Onlangs zei ze in een statement: “Er zijn mensen die zo weinig te doen hebben dat ze zich bezighouden met het verzinnen van verhalen die ver van de realiteit afstaan.”

Nu reageert ze opnieuw en lijkt geen zin te hebben in de hele media rel over de verdeling. Ze geeft in een story die inmiddels verwijderd is aan dat ze haar gezin belangrijker vindt dan geld. Ze plaatste een foto met haar kinderen en meldt erbij: “Wat echt belangrijk is. Mijn kinderen.”

Hieronder alle info in de video’s:

Via YT IG

Leave a Reply