Skip to main content

Fabiola staat weer eens in de schijnwerpers. Ze staat bekend om haar spraakmakende acties en dit keer weet ze dat weer te doen

Transformatie?

De influencer heeft weer voor opschudding gezorgd. Ze verdient een aardig zakcentje met haar Only Fans. Op dit account gaat ze een stap veder dan we gewend zijn van haar. Dit keer promoot ze haar betaalaccount op haar Instagram, maar de aandacht gaat ergens anders naartoe.

Gezicht

De realityster draagt een witte bikershort en een top, waarop haar Only Fans naam is bedrukt. Alleen de aandacht gaat naar haar gezicht. Ze ziet er anders uit, zo merken volgers op. Ze lijkt flink gesleuteld te hebben aan de foto. Volgens volgers lijkt er een faceapp gebruikt te zijn.

Reacties

Fabiola haar volgers gaan dan ook los onder de foto “Face app doet goed zijn best”, reageert iemand. “Jeetje hoe erg kan je bewerken. Je bent veel mooier zoals je echt bent”, schrijft een ander onder de foto’s. Een ander haalt ook keihard uit naar haar. “Je hebt toch een vriend, dan zou je denken dat je hiermee moet stoppen”, laat de volger weten.

Bekijk de beelden hier:

Fabiola comment 2
Fabiola comment 4
Fabiola comment 1

Bron: Roddelpraat

Leave a Reply