‘Fabiola richt pijlen op nieuwe vriend Famke Louise’

Fabiola richt pijlen op Famke
Instagram @fabiolavolkers/@famkelouse

Fabiola lijkt weer op oorlogspad. De rapster heeft een nieuwe snippet laten horen van haar nieuwe single en daarin haalt ze hard uit ze hard uit naar een rivaal van haar.

Nieuwe track Fabiola

In het fragment rapt Fabiola de volgende zinnen. “Je zette mij uit de club, jouw relatie maak ik stuk. Ik zie je hebt geen ass, zelfs als je niet bukt, geen geluk!”

Famke Louise

In de comments weten mensen het zeker: De 21-jarige heeft haar pijlen gericht op de nieuwe vriend van Famke Louise. “Dit gaat sowieso over Famke Louise”, “Keiharde diss naar Famke wtf”, “Sowieso Famke diss haha”, klinkt het. Het was dan ook Famke die de blondine vorig jaar uit een club zette en die sinds kort een nieuwe relatie heeft. Fabiola was daar zo boos over, dat ze zelfs een rechtszaak wilde aanspannen tegen Famke.

Ronnie Flex break-up

Daarnaast hebben Fabiola en Famke nog een geschiedenis samen. Fabiola beloofde eerder namelijk ook al Famke’s relatie met Ronnie kapot te maken. Uiteindelijk ging deze relatie inderdaad voorbij en hintte de hiphopzangeres erop dat dit door haar zou komen.

Beluister hieronder het hele fragment.