Skip to main content

De afgelopen tijd is er al een flinke beerput open gegaan over Fabrizio. Zo werd al bekend dat een geheim kind heeft, dat hij Pommeline bedroog met Temptation Island-verleidster Julia, die hij korte tijd later weer bedroog met vermoedelijk Lie van EOTB en inmiddels is hij weer samen met het Belgische model Maithé Rivera Armayones.Nu is er weer een onfris verhaal opgedoken over de tattookoning.

In het Belgische weekblad TV Familie beweert Michella Kox dat Fabrizio al eerder vreemdging tijdens zijn relatie met Pommeline, namelijk met de Nederlandse Margot Weeda. “Fabrizio heeft een affaire gehad met het meisje met wie hij de hele tijd heeft gedanst in ‘Dancing With the Stars’ (dat in het najaar van 2018 op tv was, red). Met haar heeft hij Pommeline dus toen al bedrogen… Als je kijkt naar ‘Temptation Island VIPS’, zie je een gebroken Pommeline. Wel, ik vind het allemaal verschrikkelijk voor haar.”

Het is niet bekend of Pommeline hiervan al op de hoogte was, maar eerder zei ze al: “Ik voel de jaloezie opborrelen telkens als ik Fabrizio in haar armen zie.” Haar jaloezie lijkt dus terecht geweest te zijn.

fabrizio bedroog Pommeline

Bron: HLN

 

Leave a Reply