Fajah Lourens roept op tot opstand: ‘Corona is zo goed als verdwenen’

FAJAH LOURENS

Fajah Lourens is van vele markten thuis. Zo was ze in haar carrière al actrice, model, dj, modeontwerpster, fitnessgoeroe en blijkbaar nu ook viroloog! Volgens haar is het coronavirus zo goed als verdwenen en ze roept mensen dan ook op in opstand te komen tegen de spoedwet.

De afgelopen weken waren er verschillende demonstraties tegen de anticorona-maatregelen van de regering en de spoedwet. Veel mensen geloven namelijk dat het allemaal wel meevalt met de gevaren van het virus, en dat de regering deze vooral gebruikt als reden om meer macht en controle over de bevolking te krijgen.

Ook Fajah Lourens steunt deze theorie en meent dat ‘corona zo goed als verdwenen is’. Ze roept Nederland dan ook op om massaal in opstand te komen. Ze zegt dat ze veel steun krijgt wanneer ze zich kritisch over de maatregelen uitlaat, maar ziet daar weinig van terug tijdens de protesten. “Waarom staan we niet met zijn alle op het Malieveld? In Duitsland komen ze met een miljoen mensen in opstand,” vraagt ze zich af, waarna ze waarschuwt voor de spoedwet: “Als we niks doen wordt het echt niet gezellig in Nederland.”

Check de oproep van Fajah Lourens om in opstand te komen hier:

Bron & beeld: Instagram, Youtube

Lees ook: