Skip to main content

Famke Louise maakte in 2021 bekend met muziek te stoppen maar ze lijkt toch van gedachten te zijn veranderd. Ze brengt namelijk een nieuw nummer uit. De zangeres geeft een voorproefje op haar Instagram. Alleen is het niet goed gevallen bij fans.

Nieuwe muziek

Op 21 april lijkt de zangeres toch nog terug te komen met een nieuw nummer ‘Switch’. Famke Louise deelt een video waarin ze dansend in de 9 straatjes in Amsterdam is te zien.Op social media hebben volgers gereageerd in de comments en die zijn niet mals.

Haatreacties

“De meest talentloze artiest met de meeste money”, schrijft een volger. “Wat ben je hier nou aan het doen dan”, laat een ander volger weten. “Hoe vond je het zelf gaan?”, vraagt een volger.

Ook hebben mensen natuurlijk commentaar op de outfit die ze draagt. Ze is te zien met een glimmende jas, wat volgens een paar mensen op een vuilniszak lijkt. “Daar zijn mijn vuilniszakken gebleven”. Andere volgers steken toch nog een hart onder de riem. Het nieuwe nummer wordt zelfs al een zomerhit genoemd. “Letterlijk dé zomerhit van 2023”, schrijft een fan.

Bekijk de beelden hier:

Bron: @famkelouise_

Leave a Reply