Skip to main content

Famke Louise heeft duidelijkheid gegeven waarom ze niets meer heeft gepost afgelopen weken. Het blijkt niet zo goed te gaan met haar.

Heftige reden

Famke Louise zegt dat zij er een beetje doorheen zit maar geen medelijden hoeft. Dat komt door de huidige situatie en jarenlange negatieve ervaringen.

Famke Louise meldt o.a.:

‘Ik ben erachter gekomen dat ik van binnen nog niet alles goed heb verwerkt en ben nog aan het dealen met wat dingen uit het verleden.’

‘Vanuit mezelf doe ik vaak alsof er niks aan de hand is. Vandaar dat ik soms dingen blijf posten op Instagram. Ik wil geen medelijden, maar ik wil ook eerlijk met jullie zijn.’

‘Normaal heb ik een superdruk leven en eigenlijk altijd mensen om me heen’ ‘Sorry voor de mensen die ik teleurstel. Ik hoop dat jullie mij deze tijd gunnen’

Begin april verwijderde Famke Louise al haar Instagramberichten. Haar management liet toen aan RTL Boulevard weten dat ze dit deed om zich zo beter te kunnen richten op haar nieuwe album.

Bekijk haar bericht hieronder:

Een paar weken geleden heb ik Insta geleegd. Ik heb nooit uitgelegd waarom, maar ik voel dat ik moet delen. Van mezelf doe ik vaak alsof er niets aan de hand is. Daarom blijf ik soms content plaatsen op Stories, ik wil geen medelijden hebben, maar ik wil ook eerlijk tegen je zijn, stuurde Famke haar bericht.

‘De afgelopen weken ben ik door verschillende omstandigheden vaak thuis geweest. Meestal is mijn leven erg druk en zijn er altijd mensen in de buurt. De afgelopen weken was ik op mezelf aangewezen. ‘De 21-jarige Famke zei dat hij drie jaar geleden failliet was gegaan. ‘Ik merkte dat ik nog steeds niet alles correct heb afgehandeld en dat ik in het verleden nog steeds met een aantal zaken bezig ben.’ Ze liet de exacte betekenis in het midden achter.

Bron: RTL Boulevard, NU.nl

Leave a Reply