Skip to main content

Famke Louise heeft het zwaar te verduren gehad in de afgelopen week. De zangeres en haar vriend zouden hun afspraken met een autoverhuurder op Curaçao namelijk niet zijn nagekomen.

Gehuurde auto

Famke en Denzel zouden van een bedrijf op Curacao een gratis auto hebben gekregen tegen de nodige promotie voor het bedrijf. ‘Maar deze promo is er nooit gekomen’, melde het bedrijf.

“Ze hadden echter al een paar dagen in de auto rondgereden zonder reclame te maken en dat is niet netjes” ,,Als iets je niet bevalt kunnen we nog begrijpen dat je daar misschien geen reclame voor wilt maken, maar dan zou je op z’n minst de huurprijs van de auto kunnen betalen.”

“Als ik wil koop ik er 100”

Het stel poste gistermiddag een foto als gezin in de lift. Waarop een volger van de twee een opvallende vraag heeft: “Deze maxicosi wel zelf betaald?”

Maar Famke Louise maakt in ieder geval gelijk duidelijk wat ze van die beschuldiging vindt. “Als je mijn Story had gezien was je waarschijnlijk op de hoogte van dat wij dat ding niet hebben gestolen. Als ik wil koop ik er 100.” Ook Denzel laat van zich horen en meent dat Famke volledig te waarheid spreekt: “Factssss..”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram, kijk

Leave a Reply