Famke Louise kon grap van Nesim niet waarderen bij Roast! “Dit ging te ver”

Famke louise

Een roast is er natuurlijk om je helemaal gelijk te maken met de grond, maar soms kunnen niet alle grappen worden gewaardeerd. Nesim maakte er namelijk één over Famke Louise haar overleden vader. Maar die kwam niet heel lekker binnen.

Misplaatste grap?

Tijdens een Roast is niemand veilig. Tijdens de Roast van Famke Louise werd een grap gemaakt over haar vader, die een aantal jaar geleden is overleden. Ze geeft aan dat ze het zelf niet heeft zien aankomen.

“Ik lachte die gewoon weg”, geeft ze aan. Na afloop heeft ze Nesim wel laten weten dat, die grap haar wél heeft geraakt. Maar ze snapt dat het erbij hoort. “Het is een Roast dus, ik heb me er ook bij neergelegd”, aldus de zangeres.

The Roast

Het panel bestaat uit verschillende BN’ers als Peter Pannenkoek, Bizzey en Sylvia Geersen. Famke heeft nergens spijt van. “Ik wist voordat we dit gingen doen al waar ik aan begon. Ik heb alles al gelezen en gehoord dus mij verras je niet zo snel’, laat ze weten. Het is na het programma alsnog koek en ei tussen iedereen. De handen worden geschud.

Ze heeft ook gelijk de eer gehad om als eerste vrouw in Nederland te worden geroast in het programma. Maandag op 16 januari is de aflevering te zien.

Bekijk de beelden hier:

Bron: Ditjesendatjes