Famke Louise ontmaskert Chinese Bont-industrie met keiharde video!

De bont foto die Famke Louise deelde en maakte tussen de dode dieren blijkt een stunt. Ze doet het lijken alsof ze daar is om bont te shoppen maar niets is minder waar.

Ze wilde namelijk hiermee juist het tegendeel: de Chinese bontmarkt ontmaskeren. Dit voor haar nieuwe documentaire Bont Girl. Famke meldt: ,,Nadat ik werd uitgeroepen als Dom Bontje, wilde ik met mijn eigen ogen zien hoe het eraan toegaat in de bontindustrie”

,,Ik had hier destijds totaal geen besef van. Met deze documentaire hoop ik dat andere mensen ook wakker worden en geen bont meer dragen. Het was nodig om het opzetten van een kledinglijn als dekmantel te gebruiken en hiermee toegang te krijgen tot de bontmarkten en -boerderijen in China.”

Famke Louise ontmaskert Chinese Bont-industrie

Videoland meldt bij de beelden: Geen documentaire over Famke’s nieuwe fashionlijn, maar een heftige inkijk in de verschrikkelijke bontindustrie van China. @famkelouise_:“Ik wilde met eigen ogen zien hoe het er aan toegaat in de bontindustrie, destijds had ik hier totaal geen besef van. Met de documentaire Bont Girl hoop ik dat andere mensen ook wakker worden en geen bont meer dragen. De kledinglijn was nodig als dekmantel om toegang te kunnen krijgen tot de bontmarkten en -boerderijen in China.” #Bontgirl is om 20:00 uur te zien! @bontvoordieren

Bekijk de heftige beelden hieronder: