Skip to main content

Nog meer slecht nieuws voor Famke Louise, die hét gezicht werd van de #Ikdoenietmeermee actie, die dramatisch voor haar verliep. Zij is na haar verhaal bij Jinek een grote opdracht kwijtgeraakt.

Famke Louise verliest grote opdracht

De Gelderlander meldt namelijk dat Huub van den Heuvel van Senf Theaterproducties een groot optreden voor haar gepland had in het nieuwe Scala Theater in de Utrechtse Jaarbeurs. Daar ziet hij nu echter van af.

Het ging om een coronaproof theaterconcept en dat wordt lastig na de actie: “Met een artiest die zich op die manier over corona uit, willen wij niet geassocieerd worden.”

“Laten we wel wezen, Famke deed een oproep om burgerlijk ongehoorzaam te zijn, om niet naar de overheid te luisteren. Met alle respect, maar wie ís zij, waarom zou zij hier verstand van hebben? Ze heeft geen recht van spreken.” zo meldt reputatiemanager Bart Meussen in de krant.

Het verwijderen van de actie is volgens de manager te laat, maar het komt goed: “De schade is al berokkend. Dit zal nog even voortduren, ook omdat ze als voorbeeld genomen wordt.”  “Ze moet zich voorlopig koest houden, geen uitspraken meer over dit onderwerp doen. Dan waait het wel weer over.”

Hieronder een fact-check van Famke bij Jinek:

https://youtu.be/aKrW16DQxg4

Bron: Gelderlander, Shownieuws, Jinek, Youtube

Leave a Reply