Famke Louise wilde bijna stoppen door alle haat!

Er zou bijna geen Famke Louise zijn. De vlogster wilde op 16-jarige leeftijd met haar Youtube-kanaal stoppen omdat ze op school werd gepest. Famke begon tijdens haar opleiding tot directiesecretaresse op het MBO met haar kanaal en kreeg daar vooral negatieve reacties op. Volgens Famke heeft dit haar volwassener gemaakt.
”Ik heb meer levenservaring dan iemand van dertig”, zegt de vlogster. Al lijkt ze er nu goed vanaf te komen, de negativiteit heeft haar wel geraakt. ”Ík zou liegen als ik zou zeggen dat ik daar niet vatbaar voor was. niemand vindt dat leuk”, zegt Louise tegen de VIVA. Ze heeft nu besloten de opmerkingen te negeren, maar geeft aan wel een grens te hebben. ”Als ze te dicht bij mijn privéleven komen bijvoorbeeld.”
“Zoals laatst, toen er veel nare comments verschenen over mijn relatie. De personen die dat roepen hebben geen idee dat ze dat tegen een mens van vlees en bloed zeggen. Maar goed, ik kan niet zeggen dat ik er verder nog wakker van lig.” Famke heeft in ieder geval wel miljoenen views gekregen door het nummer ‘Op me monnie’. Dus als zij zegt dat ze goed slaapt, dan geloven we dat.

 

Bekijk de onderstaande vlog van Famke om te zien hoe zij zich klaarmaakt voor haar haters:

https://www.youtube.com/watch?v=CYGbDrlli2s