Skip to main content

FC Kip, het restaurant van Jandino Asporaat bekend van de Dino show, opende gisteren voor het eerst écht de deuren met een spectaculaire show en publiek kwam er massaal op af. Zo massaal dat het uit de hand liep, het werd extreem druk en tramverkeer kon er niet meer doorheen. Het werd ook vandaag veel te druk en Jandino was gedwongen maatregelen te nemen met een deurbeleid.

FC Kip drukte

Vandaag opende FC Kip om 11.00 uur en er waren al rijen voor de ingang. Vooral jongeren stonden in de rij om naar binnen te kunnen komen. Jandino moest vanwege deze drukte een deurbeleid instellen. Jandino was er gisteren natuurlijk de hele dag verkleed als zijn character Judeska van FC Kip. Hij heeft via een video opgeroepen om niet meer te komen. Trams werden omgeleid omdat ze niet meer door konden en nadat er ook volledige straten afgezet werden. “Het is niet normaal. Chaos! Ik ben dankbaar voor al deze liefde maar blijf met je graftakkenface thuis vandaag!” zo klonk het.

Deurbeleid

Vandaag is het dus nog steeds druk, maar het deurbeleid is er nu, en moet helpen om alles onder controle te kunnen houden. Er mogen vijf mensen per keer naar binnen.

Jandino deelde ook beelden van het opruimen na de drukke dag, hij hielp zelf ook mee. “Ook al heb je een 16 uur werkdag achter de rug en je komt buiten komt en je ziet enorm veel troep. Zelfs al is het niet perse jouw verantwoordelijkheid, je pakt alsnog die bezem en je veegt het plein schoon. Niet voor mij maar voor jezelf en zo bouw je karakter en discipline op. Trots op mijn team. Zonder wrijving geen glans.,” aldus Jandino. ,

FC Kip zou zomaar eens een grote franchise gaan worden: ,,Uit Suriname, Curaçao, Aruba, België en uit verschillende steden in Nederland komen de aanvragen binnen. Terwijl nog niemand iets heeft geproefd of gezien. Ik sluit niet uit dat we FC Kip gaan uitrollen,” aldus Jandino tegenover het AD.

Bekijk hier de video’s