Netflix hit-film 365 Days komt met deel 2, ondanks veel kritiek!

Films & Seriesjun 11 2020, 13:08
De erotische film 365 Days is momenteel één van de meest populaire films op Netflix en veel besproken op het internet! Maar waarom eigenlijk? De spraakmakende film heeft veel kritiek gekregen op het internet, maar er komt toch een tweede deel! 365 Days is een film over een vrouw in een saaie relatie, die ontvoerd wordt door een maffiabaas. Hij houdt haar een jaar lang gevangen met het doel haar verliefd op hem te maken. Romantisch of creepy?

Veel kritiek

Alhoewel de film razend populair is, is er ook veel kritiek geweest op 365 Days. Zo stellen critici dat de film verkrachting en misbruik romantiseert. Wat ook opvallend was, is dat Netflix de film onder de categorie 'Romantisch' heeft geplaatst, terwijl fans de film meer in de categorie 'Horror' vinden vallen. Daarnaast wordt de hoofdrolspeelster ervan verdacht het Stockholm syndroom te hebben, waarbij een slachtoffer verliefd wordt op zijn/haar ontvoerder.
Ondanks al het kritiek op 365 Days is de populariteit van de film niet te ontkennen. Dat moet Netflix vast ook gezien hebben want er is inmiddels bekendgemaakt dat er een vervolg komt op de erotische film! Hoofdrolspeler Michele Morrone liet op social media aan fans weten dat er een vervolg op de film wordt gemaakt! Vanwege het coronavirus is er nog geen datum bekend, maar we kunnen zeker rekenen op een 356 Days 2!

Bekijk hieronder de trailer van het eerste deel van 365 Days

Bron en Beeld: Glamour.