Famke Louise komt met nieuwe documentaire: 'Véél persoonlijker dan de vorige!'

Films & Seriesnov 04 2020, 8:52
Twee jaar geleden bracht Famke Louise een persoonlijke docu-serie uit waarin ze openhartig vertelde over haar leven. Nu komt de zangeres met een vervolg dat, volgens eigen zeggen, nog véél persoonlijker is. 'Ik neem mensen nu écht mee in mijn leven'.
Aan Grazia onthult Famke meer over haar nieuwe documentaire. 'Ze hebben me vanaf het moment van mijn Paradiso-show anderhalf jaar lang gevolgd. Het hele bontverhaal zit erin, de eerste lockdown, en je ziet ook dat ik een tijdje niet zo lekker in mijn vel zat. Het wordt veel persoonlijker dan mijn vorige docu ', aldus de zangeres.

De echte Famke

Famke Louise wil laten zien dat een leven in de spotlights lang niet altijd gemakkelijk is. Daarnaast wil ze meer van de échte Famke laten zien. 'Mensen kennen mij helemaal niet als persoon en dat is wat ik nu meer ga belichten. Mijn persoonlijke relaties komen erin terug, maar ook hoe ik bekend ben geworden en wat voor narigheid ik daarvan heb meegekregen. Het gaat veel dieper in op vragen die nog nooit beantwoord zijn, terwijl ik toch al sinds ik zestien ben in de schijnwerpers sta. Ik vind dat het tijd wordt dat ik meer uitleg ga geven' , vertelt de influenster.

Breuk met haar management

Ook klapt Famke Louise in de docu uit school over haar management. Volgens de zangeres heeft de breuk níks met de veelbesproken #ikdoenietmeermee-actie te maken. 'Waar het op neerkomt, is dat we allebei een andere visie hadden' , laat Famke weten.
De nieuwe documentaire is te zien vanaf 10 november op Videoland.

Bekijk hieronder beelden terug van Famke's eerst docu:

Bron: Grazia, YouTube

Lees ook: