mocro

Mocro Maffia kijkers geschokt en vol vragen "Was het echt Paus?" Makers reageren!

Films & Seriesjun 30 2023, 15:39
De nieuwste aflevering van Mocro Maffia heeft gezorgd voor veel shock reacties en ongeloof bij kijkers. Zo erg zelfs dat de makers hebben besloten te reageren.
Het gaat om een enorme plottwist met als hoofdrolspelers Paus en Potlood. O.a. Walid Benmbarek en Charlie Chan Dagelet reageren op de gebeurtenissen. KIJK UIT: Enkele spoilers worden weggegeven dus voor iedereen die aflevering 4 niet heeft gezien, wees gewaarschuwd.

Mocro Maffia seizoen 5 aflevering 4

De scene waar iedereen het over heeft is van Paus (Achmed Akkabi) op de operatietafel, om zijn gezicht onherkenbaar te laten maken. Potlood maakt Paus met een injectie in zijn hart wakker uit zijn narcose en schiet hem neer. Daarna steekt hij hem in de fik... of is het iemand anders die daar ligt? Dat vragen de kijkers zich dus af.

Paus of niet?

Velen menen dat dit niet helemaal zou kunnen kloppen: omdat zijn gezichtstransplantatie al bezig was lag zijn halve gezicht eraf en is het moeilijk om te zien of het echt Paus is. Volgens mensen is het dan ook niet Paus die op de operatietafel lag, hij zou een dubbelganger geregeld hebben. Dit omdat hij de aanval al een tijd lang zou aan hebben zien komen.

Makers reageren

Niet alleen fans, ook acteurs zijn dus geschokt met het plot en besloten te reageren. Charlie Chan: "Je gaat toch wel echt meeleven met Paus. Hoe heftig ook de keuzes die ze maken. Ook vanuit hun perspectief zie je soms dat het niet anders gaat bijna."
Walid: "Het is super heftig, maar aan de andere kant denk ik ook: het is goed dat je niet iets maakt wat het publiek verwacht dat het gaat worden. Dit seizoen is echt: verwacht het onverwachte. Niemand is onschendbaar. Iedereen kan vallen. Maakt niet uit hoe groot of waar je staat. Dit is een wereld waarbij je in de gevangenis eindigt of doodgaat. Er is geen andere uitweg en dat doe je door zulke keuzes te maken door een heel belangrijk karakter ook te laten sneuvelen."

Hieronder de beelden en reacties:

screenshot 26 06 2023 17 41 00
screenshot 26 06 2023 17 40 52
screenshot 26 06 2023 17 51 47
Bron: RTL Boulevard, Streamwijzer, Twitter, Veronica