Freek Vonk gebeten door slang tijdens TV opnames! Bloederige beelden

Freek Vonk gebeten door slang tijdens TV opnames! Bloederige beelden

Het ging fout voor de bekende bioloog en programma maker Freek Vonk tijdens opnames in Queensland, Australië. Hij werd gebeten door een tapijtpython terwijl hij bezig was met het programma opnemen. Dat zorgde voor bloederige beelden, die hij deelde.

Freek meldt: “Dat het filmen in de wildernis niet altijd zonder gevaar is weten we natuurlijk allang. En dat het niet altijd even goed gaat ook!” “Ik zag deze drie meter lange tapijtpython over de weg kruipen hier in Queensland (Australië), en daarmee lopen ze helaas groot gevaar om overreden te worden door een auto.”

“Ik besloot ‘m een handje te helpen door hem naar de overkant te brengen, maar terwijl ik dat deed zag de slang zijn kans schoon en zette zijn grote bek met meer dan honderd grote vlijmscherpe en naar achter gerichte tanden in mijn hand. Woops! Met de python vastgebeten in mijn handrug en met zijn gespierde lijf om mijn arm gewikkeld liep ik vervolgens maar naar de overkant van de weg. Ik kon niks anders doen dan even vijf minuten wachten totdat de slang doorhad dat ik a) geen eten ben en b) ook geen bedreiging vorm. Daarna wikkelde hij zich los, trok langzaam zijn tanden los uit mijn vlees, keek me nog even aan, en kroop toen rustig de bosjes in – aan de veilige kant van de weg welteverstaan. Slang blij, ik blij. En ach, wat is nou een littekentje meer of minder “

Bekijk hieronder de beelden en zijn posts: