Frenna zorgt voor ophef met foto en opmerking! Mensen gaan los! Frenna Reageert

Frenna ging een paar maanden geleden viral met een opvallende foto van zijn outfit. Nu is weer zoiets gebeurd, dit keer met Frenna in een snelle supercar. Een comment bij de foto van Frenna zorgt voor ophef.

Frenna zorgt voor ophef

Frenna laat zich namelijk zien in een lage Lamborghini en wil net uitstappen. De meeste Lambo’s hebben vleugeldeuren dus Frenna moet goed bukken om er uit te komen.

Bukken

Het woord bukken gebruikte hij om een uitdrukking te kunnen maken. Frenna zorgt voor ophef met deze zin: “Soms moet je bukken om geluk te kunnen plukken.🙏🏿”. De zin kan op deze manier natuurlijk anders opgevat worden, en mensen gingen massaal los in de comments.

Mensen gaan los

Comments als deze volgden: “Vandaar dat je zo schuin zit in die auto🤧🤧🤧 Maar ja🥵
Pluk ze🥴”.. en “Het is jouw gaddam keuze als jij soms wilt bukken! It was you that picked the soap from the ground..not us so yea✌️ alle succes goes to you voor het willen bukken voor succes💲”.. “Tijdens de covid 19 periode zitten vele artiesten zonder werk, maar bukken is geen optie hoor.”

Frenna reageert

Frenna reageert zelf op de ophef en hoe de mensen met de opmerking omgaan: “Iedereen die deze line verkeerd opvat heeft een verborgen seksuele kant. Plot twist.”

Bekijk de post en comments hieronder:

Bron: Facebook, Instagram