Gaby Blaaser in De Bachelorette Eerste Trailer! 18 Deelnemers strijden om haar hart (Video)

De eerste trailer van Gaby Blaaser in De Bachelorette zijn hier. Maar liefst 18 mannen werden uitgekozen en gaan strijden om haar hart.

Gaby Blaaser in De Bachelorette

Honderden mannen hadden zich aangemeld, allemaal in de leeftijd van 24 tot 41 jaar. Uiteindelijk zijn achttien mannen geselecteerd. “Eén van hen is de 41-jarige André, die professioneel cocktailshaker is. Hij omschrijft zichzelf als een lieve, geduldige man, met ambities.” zo meldt RTL.

Gaby zegt over het programma: “Het aftellen kan nu eindelijk beginnen! Ik ben zoooo blij dat ‘De Bachelorette’ volgende week van start gaat zodat iedereen kan zien hoe mooi dit intense avontuur voor mij en de 18 mannen heeft uitgepakt.”

18 deelnemers

De Bachelorette wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en hij had alvast een grote onthulling: Gaby Blaaser heeft aan het programma een liefde overgehouden.

Gaby meent achteraf: “Deze bijzondere vorm van daten heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen: de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates. Het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven.”

Vanaf woensdag 20 mei is De Bachelorette te zien op Videoland.

Bekijk hieronder de eerste trailer en de 18 deelnemers:

View this post on Instagram

#happyeaster 🐣 #mood #stayhome

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) on

Bron: RTL, Videoland