Gaby Blaaser bij Beau zorgt voor stroom aan reacties: ‘Aandachtsgeil dom blondje’

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser was maandagavond te gast in Beau, de talkshow van Beau van Erven Doorens. Hierin praatte ze over de nieuwe serie The Bachelorette, waarin Gaby op zoek gaat naar een man, die vanaf morgen te zien zal zijn bij Videoland. Haar verschijning zorgde op Twitter voor een stroom aan reacties.

Gaby Blaaser

In The Bachelorette reizen 18 achttien mannen af naar Zuid-Afrika, om daar het hart van Gaby te proberen te veroveren. Niet alle kijkers van Beau zijn echter overtuigd van Gaby en het programma zelf, en vermoeden dat de actrice, presentatrice en influencer vooral meedoet om bekender te worden.

De meeste reacties gaan echter over Gaby’s uiterlijk, waarbij mensen op Twitter zich zoals gewoonlijk, niet inhouden. Hierbij wordt duidelijk dat een deel of helemaal wild van haar wordt, terwijl het andere deel haar juist helemaal niets lijkt te vinden. Zo luidt een van de reacties: ‘Ben ik de enige die “Gaby Blazer” (wie is dat?) ronduit lelijk vind ? Met die opgespoten nep vissebek?’, terwijl haar juist overlaadt met complimenten: ‘Wat is Gaby Blaaser toch een mooie sexy vrouw! Heel wat vrouwen kunnen aan haar een voorbeeld nemen, zij is zoals vrouwen eruit willen zien.’

Check enkele Twitter reacties op Gaby Blaaser bij Beau van Erven Doorens hier:

Bron & beeld: Love & Reality, Mannenzaken.nl, De Telegraaf

Lees ook: