Gaby Blaaser nu zelf onder vuur: ‘Doe niet zo dramatisch!’

Bachelorette
Videoland

Gaby Blaaser laat wekelijks kijkers flink mee zwijmelen met haar romantische avontuurtjes in Zuid-Afrika, maar de keer krijgen ‘de Bachelorette’ het zelf flink te verduren. Gaby was flink ontstemd nadat een kandidaat zou hebben gelogen, maar veel kijkers vinden haar nogal dramatisch over iets wat eigenlijk om ‘een misverstand’ lijkt te gaan.

Leugens

Wanneer Gaby op date is met Jethro, hoort zij van hem dat Jordy zou hebben gezegd met haar gezoend te hebben. Volgens Jordy zou de blondine dit goed kunnen. Gaby blijkt hier echter niet van gediend. “Heeft hij dat zo gezegd?! Dat is nooit gebeurd!” Ze is naderhand dan ook vastbesloten om de waarheid boven tafel te krijgen.

Confrontatie met Gaby

Wanneer ‘de Bachelorette’ de mannen hiermee confronteert geeft Jordy aan enkel gezegd te hebben dat ze gekust hebben. Casper en Jethro herkennen zich hier op hun beurt niet in, en interpreteerde zijn uitspraken anders. De mannen lijken het al snel eens dat het om een misverstand gaat, maar Gaby is duidelijk niet blij en schiet in tranen uit. “Ik stel mij zo kwetsbaar open naar jullie en niemand durft nu iets te zeggen?!” Later laat de 34-jarige nogmaals weten heel erg teleurgesteld te zijn, in alle mannen.

Veel kijkers vinden Gaby nogal dramatisch en vinden dat zij het hele ‘incident’ veel te veel opblaast. “Gaby die de mannen als kleine kinderen op het matje roept om een relatief kleine miscommunicatie, en dan ook nog helemaal gepikeerd dat ze geen arm om haar heen slaan, terwijl ze ze boos toespreekt. Mijn begrip voor haar wordt wel echt hard minder zo,” schrijft Sylvia op Twitter. Volgens Fleur wordt er ‘van een mug een olifant gemaakt’ en Lotte vindt Gaby ‘een dramaqueen’.

De hele aflevering kun je terugzien op Videoland.