Skip to main content

De Amsterdamse eigenaresse Ellen Brudet startte twee jaar geleden de eerste donkere poppenwinkel van Europa. Sinds rapper The Game een foto van één van haar poppen op Instagram deelde, is het een gekkenhuis in haar winkeltje.

The Game ontdekte pasgeleden het verborgen winkeltje en kocht er een pop voor zijn dochter. “Hij was helemaal flabbergasted van de winkel. Hij vond het prachtig en heel uniek.”

4000 volgers
Het idee voor de winkel komt voort uit Brudets jeugd. “Toen ik jong was wilde mijn moeder een donkere pop voor mij kopen. Eentje waar ik mij mee kon identificeren,” zegt Brudet. “Zij kon er geen vinden en dat is me altijd bijgebleven, dat dat er gewoon nauwelijks is.” Ze bleek de eerste winkel in Europa met dit aanbod te zijn.

Een week geleden zag ze dat The Game een foto van zijn dochter met de pop op Instagram had gedeeld met vermelding van haar winkel. “Opeens zat ik op 4000 volgers.”

Van heinde en ver stromen de verzoekjes inmiddels binnen. “Ik was op een gegeven moment van vier tot half negen vragen aan het beantwoorden.”

Inmiddels heeft coloured goodies 10 000 volgers op Instagram! Wat een prestatie!

Bekijk hieronder voor de interview:

https://www.youtube.com/watch?v=J10OL5R4qag

Leave a Reply