Skip to main content

Geraldine Kemper heeft een podcast samen met Gwen van Poorten. Hierin hebben ze het over vooroordelen, seksuele fantasieën en andere spannende onderwerpen. In de laatste aflevering vertelt Geraldine over een duo-massage die ze eens kreeg met een vriendin van haar. Ze kregen iets meer dan waarvoor ze dachten te hebben betaald.

Speciale massage voor Geraldine

Het verhaal van Geraldine begint eigenlijk met een gesprek over porno en wat hun fantasieen zijn. Beide hebben ze blijkbaar een seksuele fantasie over massagesalons. Vervolgens begint Geraldine te vertellen dat ze een keer met een vriendin een duo-massage boekte, die bleek wat anders te zijn dan dat ze verwachtte.

“Klaargemasseerd”

“Ik denk echt dat we daar op zo’n manier werden gemasseerd dat we een beetje opgewonden mochten raken. Want we werden daarna ook heel lang alleen gelaten.”, vertelt ze. “We waren dus allebei klaar met masseren of uhm “klaargemasseerd”, dat we elkaar aankeken en dat we echt zo zeiden: ‘Ben je ook geil?’ Het was echt op zo’n manier, dat ik werd gemasseerd, niet echt in m’n vagina/vulva streek maar wel net erlangs dat ik dacht ‘I kinda like it’.”

Bekijk de beelden hieronder(vanaf min 28.0):

geraldine
geraldine

Bron: YouTube

Leave a Reply